Paleis Brasserie

In de keuken van de vernieuwde Paleis Brasserie wordt gewerkt met eerlijke, veelal biologische producten, alles is huisgemaakt en vers. We verzorgen ontbijt, lunch, borrel & diner. U bent van harte welkom om te komen proeven!


Op 5 minuten lopen vanaf de Martinitoren, aan de rand van de creatieve stadszone het Ebbingekwartier, is het cultureel woon- en werkcomplex Het Paleis. Het voormalig scheikundig laboratorium van de Rijksuniversiteit Groningen doet nu dienst als woon, werk en culinair centrum, dit alles onder een dak. Overnachten kun je er ook in een van de tien prachtige, door Groningse kunstenaars ontworpen, hotelkamers.

Ontbijten, lunchen en borrelen? Dat doe je in de gelijknamige Paleis Brasserie.
De Paleis Brasserie is dagelijks geopend vanaf 8.00 uur ‘s ochtends. Iedereen kan er terecht voor ontbijt, lunch (vanaf 10 uur ‘s ochtends) en borrel. Dineren is er ook mogelijk, maar alleen voor besloten partijen.

Kom gerust voor een zakelijke lunch in een ontspannen ambiance, of met vrienden of het gezin (wij hebben een kinderhoekje voor de kleintjes). In de keuken werken we met eerlijke, veelal biologische streekproducten. Alles is huisgemaakt en vers.

Een echte aanrader in Groningen! 

Openingstijden
Maandag en dinsdag:                   8.00 uur tot 17.00 uur, daarna geopend voor besloten partijen
Woensdag t/m vrijdag:                8.00 uur tot 17 .00 uur, daarna geopend voor besloten partijen
Zaterdag:                                           9.00 uur tot 17.00 uur, daarna geopend voor besloten partijen
Zondag:                                             12.00 uur tot 17.00 uur,  daarna geopend voor besloten partijen

Graag tot ziens!