Paleis Brasserie

In de keuken van de vernieuwde Paleis Brasserie wordt gewerkt met eerlijke, veelal biologische producten, alles is huisgemaakt en vers. We verzorgen ontbijt, lunch, borrel & diner. U bent van harte welkom om te komen proeven!


Op 5 minuten lopen vanaf de Martinitoren en aan de rand van de creatieve stadszone het Ebbingekwartier bevindt zich een cultureel woon- en werkcomplex: Het Paleis. Het voormalig scheikundig laboratorium van de Rijksuniversiteit Groningen doet nu dienst als wonen, werken en culinair eten onder- een- dak. Overnachten kun je in een van de tien prachtige, door Groningse kunstenaars ontworpen, hotelkamers.

Ontbijten, lunchen en borrelen?
Dat doe je in de gelijknamige Paleis Brasserie.
De Paleis Brasserie is dagelijks geopend vanaf 8.00 uur ‘s ochtends. Iedereen kan er terecht voor ontbijt, lunch en borrel. Het diner is per 1 januari 2018 alleen nog mogelijk voor besloten partijen.

Komt u met zakenpartners, vrienden of met de kinderen, wij hebben een klein kinderhoekje voor de kleintjes. In de keuken wordt gewerkt met eerlijke, veelal biologische streekproducten. Alles is huisgemaakt en vers.

Een echte aanrader in Groningen! 

 

Openingstijden PER 1 JANUARI 2018
Maandag en dinsdag:                   8.00 uur tot 17.00 uur, daarna geopend voor besloten partijen
Woensdag t/m vrijdag:                8.00 uur tot 17 .00 uur, daarna geopend voor besloten partijen
Zaterdag:                                           9.00 uur tot 17.00 uur, daarna geopend voor besloten partijen
Zondag:                                             12.00 uur tot 17.00 uur,  daarna geopend voor besloten partijen

Graag tot ziens!