Paleis Brasserie

In de keuken van de vernieuwde Paleis Brasserie wordt gewerkt met eerlijke, veelal biologische producten, alles is huisgemaakt en vers. We verzorgen ontbijt, lunch, borrel & diner. U bent van harte welkom om te komen proeven!

Agenda & NIEUWS

 

Vanaf januari 2018 gaan wij verder als ontbijt-, en lunch restaurant, dit doen we om meer ruimte te creëren voor BESLOTEN groepsreserveringen in de Brasserie.

'S AVONDS IS DE BRASSERIE BESCHIKBAAR VOOR UW BESLOTEN BIJEENKOMSTEN EN PARTIJEN

Dus heeft u een heugelijke viering met vrienden, familie of collega's zoals een receptie, trouwfeest, verjaardag,
familiefeest, reünie, bedrijfsfeest, buffet of borrel? Denkt u dan eens aan onze Brasserie. 

De setting van de locatie is de sleutel tot een geslaagd event en een goede catering is dan zeker een must. Wij bieden een diversiteit aan mogelijkheden qua o.a. diners en buffetten. Voor gebruik van onze Brasserie betaalt u geen zaalhuur. De Brasserie is elke avond beschikbaar voor u! Wilt u meer weten? Belt u dan met één van onze medewerkers en wij denken graag met u mee voor een onvergetelijke avond!

 


Sunday open MIC 

Elke maand organiseert Fenny Hoekstra een muzikale middag in de Brasserie. U kunt luisteren naar muziek, kijken naar optredens en zelfs meezingen! En dat terwijl u geniet van een hapje en een drankje in de sfeervolle setting van onze Brasserie.

De geplande data voor de Sunday Open Mic zijn:

11 februari, 11 maart, 8 april, 13 mei, 10 juni, 8 juli.

Graag zien of horen we u dan!

 

Restaurant 3.JPG