Paleis Brasserie

In de keuken van de vernieuwde Paleis Brasserie wordt gewerkt met eerlijke, veelal biologische producten, alles is huisgemaakt en vers. We verzorgen ontbijt, lunch, borrel & diner. U bent van harte welkom om te komen proeven!

Vier het VOORJAAR met een
BBQ op ons binnenplein!

Vier het voorjaar op ons sfeervolle binnenplein met een overheerlijke BBQ. Ons terras biedt mogelijkheden voor bijeenkomsten van 20 tot wel 100 personen.

Of u nu een zakelijk of informeel evenement wil organiseren, een BBQ is altijd een top gelegenheid om ontspannen te dineren met uw gezelschap. Kies uit de door onze chefkok samengestelde BBQ arrangementen met een diversiteit aan vlees, vis en vegetarische hapjes. Hiernaast is ons BBQ assortiment rijkelijk aangevuld met overheerlijk brood met smeersels, friet en verschillende salades. 

Wilt u geen BBQ maar wel een verjaardagsfeest, trouwfeest, receptie of borrel op ons binnenplein houden? Dat kan natuurlijk ook!

Wij verzorgen alles tot in de puntjes zodat u zorgeloos en ontspannen kunt genieten van uw middag en/of avond met uw vrienden, familie of collega’s.
plein.jpg

Maak het feestelijk met een BBQ!

Barbecue Compleet

(mogelijk voor groepen vanaf 20 personen) 

o Brood met aïoli en pesto
o Aardappelsalade of Friet  
o Hamburgers  
o Saucijsjes
o Shaslicks
o Saté kipdijen
o Gemarineerde speklapjes
o Diverse sauzen

Barbecue Deluxe

(mogelijk voor groepen vanaf 20 personen) 

o Brood met hummus, aïoli en pesto
o Aardappelsalade
o Coleslaw
o Friet of geroosterde roseval aardappel (keuze vooraf doorgeven)
o Hamburgers
o Saucijsjes
o Bavette
o Saté kipdijen
o Kofte spies
o Papillotte met vis van het seizoen
o Maiskolf
o Diverse sauzen